Döbbenetes baleset érte az énekesnőt

Durva videó: Rohammentő vitte el - Pink lezuhant a magasból a koncerten

Hosszú ideje adja elő éneklés közben kissé merész mutatványát Pink, amikoris a levegőben lóg és úgy eresztik le - Most azonban belezuhant a zenekari árokba.

Pink merész mutatványa - amikor sikerül... képgaléria

2010.07.16 11:40ma.hu

Senki sem kételkedik benne, hogy a csinos énekesnőbe nem kevés bátorság szorult, hiszen híres mutatványát minden fellépésen megismétli: szalagon lógva, szinte pucéran ereszkedik le a színpadra.

Nürnbergben szerdán azonban alaposan pórul járt. A show közepén Pink - látványos produkciója közben - belezuhant a színpad előtti zenekari árokba - két és fél méter magasról.

A zenekar rémülten állt le, a közönségre síri csend telepedett. Majd a mozgolódással Pink is előkerült, láthatóan megviselt állapotban, és bocsánatot kért a rajongóktól - majd befejezte a koncertet.

Rohammentő vitte el az énekesnőt, akit a közeli kórházba szállítottak. Pinket nemcsak esése sokkolta, hanem a tény is, hogy le kellett állítania a show-t.

Már a mentőből feljelentkezett a Twitter közösségi portálra, ahol többször is elnézést kért a történtekért a helyiektől, és megírta: valószínűleg nem volt rendesen becsatolva a kantárba a teste, amely lerántotta őt a színpadról, így történt a zuhanás.

Röntgenre viszik - tudósított a mentőből, és hozzátette: reméli, legalább jól mutatott a látvány... Később Pink arról is beszámolt, hogy nem tört el semmije, nincs belső vérzése, de fájdalmai igen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.