Mi a tetkótrend Hollywood-ban?

Képek: Ők a legmenőbbek - van, aki az egész testét kivarratja!

Újra itt a jó idő, előkerültek nyári miniruhák és bikinik, melyek alól bizony kikandikálnak télen rejtegetett tetoválásaink - De mi a tetkótrend Hollywoodban?

Nézze meg Hollywood legmenőbb tetkóit! képgaléria

2010.07.01 19:54profimedia.hu

Van, aki az egész testét tetováltatja, és van, aki apró jeleket rajzoltat magára.

Alyssa Milano

Nem kivétel ez alól Victoria Beckham és a nyakán lévő héber szöveg, melyet házasságuk hatodik évfordulójára csináltatott, vagy férje, David Beckham - teletetovált karjával - sem.

Angelina Jolie bal karján egy sárkány motívum, derekán egy tigris - egyesek szerint leopárd - , vállán pedig egy ragadozó állat karmainak nyoma díszeleg.

Rihanna diszkrétebbre vette a figurát, legalábbis ami a látható testrészeket illeti, bokáján egy halálfej, hóna alatt egy kis pisztoly, hátán pedig néhány csillag látható...

Mell mellé tetkót is villantott Peaches Geldof!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.