Lakkcuccban és félmeztelenül

Őrjítő képek: Rendőrnőként terpeszt Lady Gaga!

Újabb pikáns fotósorozattal örvendezteti meg rajongóit - ezúttal elsősorban a férfiakat - a szőke énekesnő. Lady Gaga rendőrnőnek öltözve pózol, szokásához híven igen alulöltözötten.

Vadító: Lady Gaga rendőrnőként terpeszt! képgaléria

2010.05.18 11:30ma.hu

Noha a nyílt utcán is bugyiban mutatkozik, olykor csak egy kabátkát használva lélekmelegítőnek, ha igazán bevadul, Lady Gaga igencsak felpörgeti a pasikat...

A lengyel CKM legújabb számában ő pózol a címlapon, méghozzá szexis rendőrnőnek öltözve.

Lady Gaga persze stílusosan, testét alig takaró lakkcuccokban és átlátszó ruhában mutatja meg idomait, és nem sokat bíz a fantáziára azt illetően, mit tenne azzal, aki a karmai közé kerül!

Az extrém énekesnő nemcsak ránézésre, de az ágyban sem mindennapi. Saját bevallása szerint, bár alapvetően a pasikat kedveli, nem veti meg a hölgyeket sem.

Amikor egy alkalommal arról kérdezték, volt-e már együtt nővel, teljes természetességgel igennel felelt.

Lady Gaga nem is nő?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.