Megtudta, hogy nem Károlyé a trón...

Képek - Öngyilkos akart lenni Camilla hercegnő?

Nem baleset volt a brit trónörökös feleségének legutóbbi lábtörése? - Az egyik amerikai lap szerint elképzelhető, hogy Camilla véget akart vetni az életének.

Pillanatképek Károly és Camilla életéből képgaléria

2010.04.30 11:25ma.hu

Régóta küszködik problémákkal Károly herceg párja - Camilla hercegnő már Budapestre is úgy érkezett, hogy sok gyógyszert szedett gerincbántalmai miatt.

A közelmúltban Cornwall hercegnője balesetet szenvedett és lábát törte. A hivatalos verzió szerint a skóciai dombvidéken kirándult, amikor megcsúszott és elesett.

A sérülése ellenére azonban ragaszkodott hozzá, hogy minden hivatalos programjának eleget tegyen - úgy is, hogy hat hétig gipszben kellett maradnia. Most is alig tud járni Camilla, Károly herceg kerekesszékben tologatja.

Az amerikai Globe magazin ugyanakkor szenzációs hírrel állt elő. Eszerint a hercegnő balesete nem volt véletlen.

Camilla állítólag öngyilkos akart lenni, amikor megtudta, hogy II. Erzsébet nem a párjára, hanem Diana hercegnő és Károly elsőszülött fiára, Vilmosra hagyja a trónt.

Az ifjú örökös egyébként a hírek szerint valóban nősülni készül, elvenné Kate Middleton-t, aki kis megszakítással évek óta a kedvese.

Két év múlva nősül Vilmos herceg?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.