Viaszba öntötték az Alkonyat sztárját

Képek: Jegyért már fogdoshatják is Robert Pattinsont

Amint felfedték a Madame Tussaud's-ban a Robert Pattinsonról készült viaszszobrot, rajongók hada borult a szobor nyakába. A képmás ijesztően élethűre sikerült, nem is csoda, hogy a rajongók úgy dédelgették, mintha az igazi állt volna velük szemben.

Nézze meg Robert Pattinsont viaszfiguraként! képgaléria

2010.03.28 19:37Napi Ász Online

A NapiászOnline.hu úgy tudja, a brit színész nemrég azt nyilatkozta, fél, hogy a rajongói visítása tönkre fogja tenni a hallását. - Már most is félig süket vagyok. Tényleg aggódom a fülemért - mondta.

Elmondása szerint egyéb dolgok is zavarják rajongóiban. Néha például teljesen kiakad a furcsa ajándékoktól, amiket híveitől kap.

Egyszer egy részletes, húsz oldalas horoszkóp érkezett számára egy nőtől, aki kihozta a csillagokból, hogy nem más, mint ő Robert sors által elrendelt barátnője.

- Az aztán tényleg gyomorforgató volt - kommentálta az esetet. - Amúgy se nagyon hiszek a horoszkópban; bár a sorsban igen, az már épp elégszer billentett fenéken.

Talán nem is csoda, hogy a képmására mégis ilyen lelkesen ugrottak rá a rajongók: a színész cinizmusa nem nagyon tükröződik az arcán...

Pattinson felnéz a pornósztárokra?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.