Heidi Montag kibuggyanóra vágyott...

Meghökkentő fotók: Hatalmasra növelte dudáit a szöszi valóságshow-sztár!

Várható volt, hogy az egyébként is magamutogató szőkeség, Heidi Montag nem éri be ennyivel - mármint, ami a keblei méretét illeti. A korábbi valóságshow-hős a minap megdöbbentő méretekkel feszített az utcán.

Szép látvány: Nézze meg Heidi Montag méretes kebleit! képgaléria

2010.02.19 19:30MTI

Megmutatta ország-világnak vadonatúj cickóit a szende külsejű Heidi Montag. A Hills című, hazánkban is vetített valóságshow-val ismertté vált csinos lány elsősorban külsejével igyekszik prosperálni, mióta a műsor véget ért.

Heidi az új mellekkel - Fotó: TMZ

Az efféle produkciókban megismert arcokhoz hasonlóan a szőkeség megpróbálkozott az énekléssel, tavaly adta ki első lemezét.

Ennél azonban általán sokkal nagyobbat szólnak azok a róla megjelent cikkek, melyek plasztikai beavatkozásain csámcsognak.

Heidi Montag ugyanis nem véletlenül mosolyog ennyire: nem először esett át szépészeti műtéten, korábban állítólag - mindössze 23 éves létére - már közel húsz operációt hajtottak végre rajta.

A jelek szerint most a keblei voltak soron, és ezzel egyidőben több műtétet is elvégeztek a szépségen...

Heidi Montag majdnem belehalt a műtétekbe?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.