A sztárok duplán bővülnek?

Ikreket vár Jessica Alba is! - Aranyos képekben a sztár párjával

Ez aztán a babadömping - Jennifer Lopez után Jessica Alba is bejelentette: ikrei lesznek! A gyönyörű színésznő és párja kissé meghökkent, most kezdik előről a tervezgetést...

A boldog pár: Jessica Alba és Cash Warren képgaléria

2008.02.21 17:20ma.hu

Jessica Albának is iker babái lesznek - az örömhírt maga a 26 éves színésznő és kedvese, Cash Warren jelentette be - adta hírül a Digital Spy internetes portál.

A szépséges sztár december óta tudja, hogy gyermeket vár. A boldog páros el is kezdett készülni a szülő szerepre, jó pár holmit beszereztek már a kisbabának. A legutóbbi vizsgálaton azonban Jessica orvosa megállapította: két kis szív dobog a mama pocakjában.

A színésznő egy ismerőse a National Enquirer-nek elárulta: persze nagy volt az öröm, amikor Jessica és Cash megtudta a hírt, ugyanakkor fenekestül felfordult az életük.

Nekiálltak újra tervezni mindent, hiszen már két baba fogadására kell felkészülniük. Jessica és kedvese állítólag még tanakodnak azon, szeretnék előre tudni a gyermekeik nemét, vagy megvárnák a dologgal a szülést - a színésznő egyébként június 8-ára van kiírva.

A szintén ikreket váró Jennifer Lopez és férje, Marc Anthony már tudja, hogy egy kisfiú és egy kislány érkezik hozzájuk. A gyermekszeretetéről híres Angelina Jolie és párja, Brad Pitt pedig, úgy hírlik, rettentően örülne egy ikerpárnak. A páros jelenleg is egy újabb baba örökbefogadásán gondolkodik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.