2009 legnépszerűbb képei és botrányai - 2. rész

Portman kemény szexjeleneteitől Coco óriáscicijéig - 2009 legszaftosabb hírei

Dögös, pucér, megdöbbentő, szőrös, villantott, megmutatta. A leglátványosabb, legnépszerűbb és legtöbbet olvasott sztárhíreink gyűjteménye 2009-ből.

December leglátogatottab képriportja -Georgia Jones mindent a ló elé tárt! képgaléria

2009.12.29 13:59ma.hu

Júliusi top sztárhír - Lindsay Lohan és Sam leszbipornóban?!

A képre kattintva megtekinthető a két hasonmás!

Lindsay Lohan, akármilyen magamutogató is, azért még nem érezte szükségét, hogy a világhálóra tegye pucér huncutkodásaikat (mostmár csak ex) barátnőjével, a leszbikus Samantha Ronson-nal.... Megtette azonban ezt helyette két ifjú hölgy, akik külsőre emlékeztetnek Lindsay-re és Sam-re, sőt, a megfelelő frizurákkal szinte a megtévesztésig hasonlítanak rájuk!

Az igazi Lindsay és Samantha Nos, kiderült, hogy a cserfes színésznőt játszó Scarlett Fay és a Samanthát alakító Nicole Ray egyáltalán nem szégyenlős. A lányok a Splash News információi szerint a Hustler videófilmje kedvéért estek egymásnak a két híresség bőrébe bújva.

A mű a Hustler Hamis Hollywood-i sztorik nevezetű sorozatának egyik darabja... Egy biztos, valószínűleg annak idején sokakat izgatott, mit is kezd egymással Lindsay Lohan és leszbikus expárja, a fiús külsejű Samantha Ronson az ágyban. Nos, most, ha nem is pont őket, de hasonmásaikat megtekinthetjük - nem is akármilyen pozíciókban...

Augusztusi top sztárhír - Natalie Portman agresszív szexjelenetet forgatott!

A képre kattintva megtekinthető Natalie pucér képtára!

Natalie Portman a Hotel Chevalierben Mila Kunis-sal forgatta le a pikáns és vad jelentet, melyben nem volt szégyellős…és mindent megmutatott! A színésznő legújabb filmjét Darren Aronofsky rendezte, akinek az erőszakos és agresszív szexjelenet kipattant a fejéből. Natalie Portman nem számít szándékos vetkőzőnek, bár néha láthattunk tőle egy-egy villantást…

A színésznő ráadásul nem csak a való életben ragaszkodik ruháihoz, sokáig még a filmjeiben sem volt hajlandó meztelen jelenetet vállalni, a Mindenütt jó című film főszerepét ezért utasította vissza. A leginkább a tanulmányaira összpontosító színésznő magánéletét is igyekszik megóvni a nyilvánosság elől.

Éppen ezért még pályája kezdetén nevet változtatott, így a számára ismertséget hozó 1994-es Léon, a profi című filmben eredeti neve, Natalie Hershlag helyett már nagyanyja leánykori vezetéknevével, Portmanként szerepelt.

Szeptemberi top sztárhír - Madonna pucér fiújával smárol és a lánya táncol

A képre kattintva megtekinthető Madonna és lánya

Sok érdekességet és izgalmat tartogat Madonna új, Celebration című videoklipje az érdeklődők számára! Gyakorlatilag a popdíva fél családja szerepet kapott a műben. Luz már a családhoz tartozik? Lánya, a 12 éves Lourdes breakdance-el a klipben, a sztár 22 esztendős modell barátja - akit nemrég élete szerelmének nevezett -, pedig pucéran tűnik fel, DJ-ként, fülhallgatóval a fején - írja a Daily Mail.

Madonna nem szégyenlősködik. Ahogyan korábban már pikáns, erotikus fotósorozat is készült róla és a fiatal Jesus Luz-ról, úgy a klipben sem fogják vissza magukat: forró csókot váltanak! Bár a legutóbbi hírek ismét arról szóltak, hogy a popsztár és szerelme szakítottak egymással, a híresztelés korábban is felütötte már nem egyszer a fejét. Jesus Luz az elmúlt időszakban igencsak közel került Madonna családjához.

Nemrég olyan képek jelentek meg a vakációzó énekesnőről, ahol nemcsak mind a négy gyermeke, de brazil modell kedvese is velük volt és a kicsikkel is foglalkozott. Akár egy igazi család...

Októberi top sztárhír - Kikötötték pucéran Sophie Monk-ot!

A képre kattintva megtekinthető Sophie pucér képtára!

Sophie Monk-ot legutóbb a tengerparton kapták lencsevégre kilógó keblével, a színésznő ugyanis kissé mellényúlt, amikor a fürdőzéshez az intim részeket alig takaró bikinit választott... Tekintve azonban, hogy az ausztrál sztár a kamerák előtt sem szégyenlős, nem valószínű, hogy zavarba hozta a világ elé táruló mellbimbó.

The Hills Run Red című filmjében Sophie, bár maga a produkció nem dicsekedhet túl nagy sikerrel, garantáltan leveszi a lábáról a pasikat. Miss Monk ugyanis nemcsak pucér melleit nyomja a kamerába, hogy mindenki jól láthassa, de igen vad szexjelenetben is szerepel.

Az ágyon kikötve látható, egyszál falatnyi tangát visel, és jóízűt sztriptízel férfi kollégája előtt... A 2009-ben készült horrorfilm egyébként Dave Parker rendezésében kerül a képernyőre.

Novemberi top sztárhír - Csupasz nemi szervét is megmutatta a Victoria's Secret modellje

A képre kattintva megtekinthető Shannan pucér képtára!

Merész fotókon mutatta meg mindenét az első ránézésre szendének tűnő Shannan Click. A szőke amerikai modellt hétköznapi helyeken, természetes jelenetek közben fényképezték, az viszont cseppet sem mindennapi, hogy valamennyi felvételen anyaszült meztelenül látható. A Victoria's Secret 24 esztendős modellje a strandon és a természet lágy ölén vetkőzött neki alaposan.

A dögös szöszke lány a kaliforniai San Dimas-ból indult a világhírnév felé - éppen a napsütötte tengerparton, Huntington Beach-en figyeltek fel kivételes szépségére. Első fotói a Guess cégnek készültek, majd pedig olyan márkák arca lett, mint a Miu Miu, a Prada, Alexander McQueen vagy Luella Bartley. Dolgozott együtt az Yves Saint Laurent-el, a Chanel-el és Louis Vuitton-nal is.

A közelmúltban a GAP, az Elizabeth Arden, a Tommy Hilfiger, a Pepe Jeans és a Levi's is foglalkoztatta, valamint az egyik legnevesebb kozmetikai cég, a Dior. Tavaly óta csodálhatja meg rajta is a Victoria's Secret szexis fehérneműit a nagyérdemű.

Decemberi top sztárhír - Csak néhány dísz takarja a pucér Coco óriáscicijét!

A képre kattintva megtekinthető Coco pucér képtára!

Plasztikázott keblei, kerek popsija és kifogástalan alakja csak úgy vonzza a tekintetet... Nicole Austin-t, alias Coco-t keveset láthatjuk állig begombolkozva, az adottságaival tökéletesen tisztában levő hölgyemény szívesen mutatja meg szexi felsőkben is izgató idomait. Meztelenül azonban a férfiak nagy örömére még szívesebben pózol - akár a Twitter közösségi oldalon is....

Valljuk be, nincs is mit takargatnia. Ezúttal a JM Magazine hasábjain dobja le magáról, ami le kell - a lap tökéletes alanyt választott, az új évet egy bombasztikus nővel kezdi. Az izgató, falatnyi ruhadarab szerencsére nem sokat takar a szőke szépségből. Nicole Austin-ra az énekes Ice-T párjaként is felfigyelhetett a közönség, ám kétségtelen, hogy ez csak hab a tortán. Coco döglesztő idomai ugyanis már a kebelkirálynő Jordan-én is túltesznek, aki a közelmúltban kisebbített hatalmas "ütközőin".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.