Tila Tequila ágyába is benézhetünk...

Forró képek - Interneten landolt a szőke szépség szexvideója!

Shauna Sand legutóbbi botránya után most a szexi modell-énekesnő intim légyottja került fel a világhálóra. Tila Tequila egy tizenöt perces felvételen látható, de már erotikus fotói is sokatmondóak.

Forró képek - Tila Tequila bombasztikus teste meztelenül! képgaléria

2009.11.26 06:30ma.hu

A szingapúri születésű, egzotikus külsejű Tila Tequila "magánszámát" is megcsodálhatja az ágyban a nagyérdemű.

A szépséges énekesnő, modell és televíziós személyiség - aki valójában Tila Nguyen néven látta meg a napvilágot -, egy tizenöt perces videón látható, amely felkerült a felnőtt tartalomról híres 4tube.com oldalra.

Tila kétségbe van esve a történtek miatt - állítása szerint ugyanis a felvétel azon a laptopon volt, amelyet két évvel ezelőtt eltulajdonítottak tőle.

Különös, hogy eddig nem került elő a videó, de az talán még inkább az, hogy Tilát ennyire kiborítja a dolog.

A szemrevaló hölgyeménytől ugyanis egyáltalán nem áll távol a meztelenkedés, sőt. A világháló tele van pikáns fotóival, amelyen általában nem tetőtől-talpig felöltözve pózol.

Olyan nagy nevű magazinokban mutatta már meg bájait, mint a Penthouse, a Stuff és a Maxim, de televíziós reality show-val is jelentkezett, mely Shot at Love with Tila Tequila néven futott.

Fojtogatták Tila Tequilát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.