Majdnem négy nyuszilány közt halt meg

Vad képek - Gésagolyótól fuldoklott szex közben Hugh Hefner!

Nem kispályázik a Playboy atyja - Az idén nyolcvanhárom éves híresség nem egy nyuszilánnyal volt már együtt, a legdögösebb modellek voltak a szeretői. Majdnem ebbe is halt bele!

Csábos mosoly, buja testek: ők pózolnak a Playboy 2010-es naptárán! képgaléria

2009.11.24 16:25ma.hu

Hugh Hefner igazán pikáns - és meglehetősen rémisztő - titkokat is elárult a minap egy interjúban.

A Playboy atyja korához képest most is fitt és igyekszik fiatalos maradni, amelyben valószínűleg a körülötte levő, igen csinos fiatal nyuszilányok is segítenek...

Kalandjait tekintve szinte hihetetlen lenne, ha az ágyban is aktív Hefner-t valamilyen "hagyományos betegség" vinné el.

Hugh Hefner és Crystal Harris - Fotó: contactmusic

Ő maga mesélte, hogy egy alkalommal kis híján halálos baleset érte az ágyban!

Éppen nem kevesebb, mint négy playmate hempergett vele együtt, amikor - nem részletezte, pontosan hogyan - majdnem megfulladt egy, szájába keveredő gésagolyó felétől!

Hefner rémülten levegő után kapkodott, s csak nagy nehezen sikerült visszaöklendeznie a golyót, és megmenekülnie - adta hírül a FemaleFirst.

A még most is nagy csibész hírében álló Playboy-mogul jelenleg a dögös Crystal Harris-t tünteti ki figyelmével.

Ám a Playboy-palota állandó lakója mellette a formás ikerpár, Karissa Shannon és Kristina Shannon is - utóbbiak szerepelnek egyébként izgató fotókkal a Playboy új naptárában.

Megválna a nyusziktól Hugh Hefner?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.