Nyuszilányként pózolt Joanna Krupa

Pucér képek - Meredező mellbimbókkal csábít a szöszke modell!

Vadító fotókon mutatja meg magát a gyönyörű szőkeség a nyuszis magazin hasábjain - Joanna nemcsak modell és színész, nemrég tánctudását is megcsillogtatta.

Dögös, dagadó cicik - Joanna Krupa mindent ledobott! képgaléria

2009.11.20 06:30ma.hu

A Dancing With The Stars című táncos műsorban is feltűnt Derek Hough oldalán az igéző tekintetű Joanna Krupa.

Leginkább azonban modellként ismerhetjük a varsói szépséget. A félig lengyel, félig amerikai hölgyemény ötévesen került el hazájából, családjával Chicago-ba költözött. Kilencévesen a balettel barátkozott.

A csinos, harmincéves modell hamar megcsillogtatta tehetségét, karrierje kezdetén az Envy, az FHM, a Personal, a Stuff magazinban tűnt fel izgalmas fotóival.

A Maxim-ban a világ legszexisebb fürdőruhás modelljévé választották. Ugyanebben a magazinban az Év modellje lett a 2004-2005-ös évben.

Ekkoriban jelent meg a Playboy hasábjain először. Fehérneműmodellként is sikert aratott, a Frederick's Of Hollywood szexis darabjait népszerűsítette. 2009 nyarán televíziós show-ban is feltűnt.

Joanna Krupa ezúttal a nyuszis magazin novemberi számában mutatja meg nem mindennapi bájait.

Egymást kényeztetné a három műmellű hölgyike!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.