Hazudott a gyermekmolesztálás-ügyben?

Képek - Agyonlőtte magát Michael Jackson zsarolója!

Saját fegyverével lőtte fejbe magát Evan Chadler, aki 1994-ben azzal vádolta meg a júniusban elhunyt Jackót, hogy szexuálisan molesztálta a fiát.

Michael Jackson a kezdetektől napjainkig képgaléria

2009.11.19 15:25ma.hu

A hatvanöt esztendős férfi, aki korábban Beverly Hills-ben fogorvosként dolgozott, otthon, New Jersey-i lakásában vetett véget életének.

Saját, 38-as kaliberű kézifegyverével röpített golyót a fejébe...

Az ő fia a ma már felnőtt Jordan Chandler - az apa azzal vádolta meg 1994-ben Michael Jackson-t, hogy szexuálisan molesztálta a gyermekét Neverland nevű birtokán.

Jordan Chandler, már felnőttként - Fotó: frompstomp.com

A felek végül megyeztek peren kívül, ám Jacko-nak több millió dollárjába került, hogy a családot kifizesse. Ráadásul meghurcolták, amelyet igazából sosem tudott kiheverni a popkirály.

Nemrég olyan hír is napvilágot látott, hogy az annak idején állítólag molesztált fiú, Jordan Chandler bevallotta: hazudott. Az édesapja biztatására mondta, hogy az énekes ezt tette vele.

Az igazság azonban az, Jordan sosem szólalt meg a nyilvánosság előtt onnantól fogva, hogy lezárták az ügyet.

A fiú egyébként ma már álnéven él Long Island-en, New York-ban, és feltehetően nem szívesen emlékszik vissza a hatalmas port kavart, évekkel ezelőtti botrányra.

Michael Jackson még három hétig velünk marad!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.