Sem szeretetet, sem törődést nem adott?

Tony Curtis: Apaként csúfosan megbuktam

Rossz apának tartja magát Tony Curtis, aki saját bevallása szerint bánja, hogy apaként megbukott, és gyerekeinek sem szeretet, sem pedig törődést nem tudott adni - a magyar származású amerikai színész minderről egy német magazinnak beszélt.

Tony Curtis és Marilyn Monroe a filmvásznon képgaléria

2009.11.10 19:30MTI

A magyar származású amerikai színész minderről egy német magazinnak beszélt.

"Talán mindennek a gyerekkoromhoz van köze. Mentegetőzni persze nem akarok. Annyit legalább elmondhatok, hogy feleségeimet és gyerekeimet mindig elláttam pénzzel. Minél többet kerestem, annál nagyvonalúbb voltam" - fogalmazott a Frau im Spiegel című lapnak a 84 éves Tony Curtis.

Hozzátette, sokáig tartott, mire rájött, hogy így nem tudja elnyerni hozzátartozói szeretetét. A színész boldogtalan gyerekkoráról is beszélt a magazinnak.

"Apám szegény szabó volt Magyarországról, iskola után nekem kellett elvinnem a ruhákat az ügyfeleihez. Anyám állandóan vert, gyakran minden ok nélkül. Mindig is féltem tőle" - idézte fel.

A sztár hat alkalommal nősült, és összesen hat gyereke született, köztük Jamie Lee Curtis színésznő.

Tony Curtis elárulta: mindenre nyitott volt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.