Kislányt szült a színész barátnője

Képek - Megérkezett Mel Gibson nyolcadik gyermeke!

Nemcsak igaz volt a terhesség híre, ma már karjában is tarthatja nyolcadik csemetéjét a híres színész és rendező - Mel Gibsonnak a kedvese, Oksana Grigorieva szült egy kislányt.

Mel Gibson új kedvesével jelent meg a filmpremieren! képgaléria

2009.11.02 15:20ma.hu

Megszületett Mel Gibson és az ukrán énekesnő-zeneszerző, a 39 éves Oksana Grigorieva közös gyermeke. A nagy esemény még pénteken történt - adta hírül a RadarOnline.

A kislányt valójában csak decemberre várták, így meglepetést okozott a szüleinek. Az 53 esztendős Gibsonnak ez a nyolcadik csemetéje, hiszen a feleségétől, Robyn Gibson-tól hét gyermeke van.

Mel Gibson volt párjával, Robyn-nal

Ami Oksanát illeti, nála egy 12 éves fiú mellé érkezett a hugi.

Az énekesnő korábban Timothy Dalton-nal élt együtt, ebből a kapcsolatból született a ma tinédzserkorú gyermek.

Mel Gibson házassága a hírek szerint már három éve véget ért, de a válási papírokat csak idén áprilisban adták be a nejével, 28 együtt töltött év után...

A színész-rendező viszonya Grigorievával már másfél éve tartott, amikor erről a világ is tudomást szerzett.

A pletykaáradat már korábban megindult az új barátnő terhességéről, és Jay Leno műsorában Gibson be is vallotta, hogy valóban gyermeket várnak Oksanával.

Ezzel nem szeretteti meg magát Mel Gibson...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.