"Jolie félelmetes lehet az ágyban"

Pikáns titok - Angelina dundi nőkre izgul?

Az korábban sem volt titok, hogy a szép színésznő nem vetette meg a hölgyeket - Brad Pitt párja nemcsak férfiakkal bonyolódott kalandba. Egy leszbikus sztár azonban most pikáns dolgot árult el.

A stílus változó, de Angelina Jolie mindig gyönyörű! képgaléria

2009.10.30 10:30ma.hu

Rosie O'Donnell elmondása szerint azon szerencsések közé tartozik, akik közelebbi kapcsolatba kerülhettek Angelina Jolie-val.

A dundi műsorvezető több éve találkozott először a csinos színésznővel. Ekkortájt vált el Angelina Johnny Lee Miller-től, és miután vele megismerkedett, forró flörtbe bonyolódtak!

Rosie O'Donnell

Telefonon keresztül udvaroltak egymásnak, és Jolie nagyon szerette volna komolyabbra fordítani a dolgot.

"Olyanokat mondott, át akar hozzám jönni, hogy lásson" -
mondta el a dundi műsorvezető. O'Donnell a USA Today című műsorban elárulta: végül ő hátrált meg.

Zavarba hozta és megijesztette, hogy Angelina igencsak fel tudja pörgetni a tempót és túlságosan intenzív a szexualitása...

Rosie hozzátette, ma már úgy látja, talán mégis kellett volna adnia egy esélyt a dolognak.

Még egy közös vacsoráig sem jutottak el. Máig szokott azonban álmodni Jolie-ról, főleg erotikusak...

Angelina Jolie, aki ma már Brad Pitt párjaként hat gyermeket nevel, sosem tagadta, hogy hölgyekkel is jól érzi magát - egy japán modellel élt együtt legtöbb ideig leszbikus kapcsolatban....

Férjgyilkosságra készül Angelina?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.