Az énekesnő már rég mással járt?

Képek - Még alig vált el, milliárdost szedett fel Avril Lavigne?

Kellemetlen - A szemrevaló szőke énekesnő még alig indította meg a válását Derick Whibley-től, a színen feltűnt új lovagja, aki nem más, mint az egyik legkapósabb fiatal milliárdos.

A régi szép idők: Avril Lavigne és a férje, Derick Whibley képgaléria

2009.10.14 13:25ma.hu

Egy hónapja jelentette be a sikeres énekesnő, hogy házasságának befellegzett.

Avril Lavigne
és Derick Whibley az utóbbi időben alig mutatkoztak együtt, a szőkeség pedig vég nélkül bulizott és ivott, így már sejteni lehetett, hogy valami nem stimmel a házuk táján...

Végül a hírt Avril a hivatalos honlapján is közölte. Leírta, hogy szétváltak útjaik a párjával, de hozzátette: hálás az együtt töltött időszakért, boldog, amiért vele lehetett és a barátság továbbra is megmaradt közöttük.

Már csak múlt: Avril és Derick

A 25 esztendős Lavigne csupán 17 éves volt, amikor egymásba szerettek Derick-keé. Három évet jártak együtt, 2006-ban hivatalosan is összekötötték életüket.

A házasság azonban nem tartott sokáig. Nos, a jelek szerint már sokkal korábban ki is hűlhettek Avril érzelmei, a szép szőke sztár ugyanis máris új lovag oldalán tűnt fel.

Egy fiatal milliárdos, bizonyos Justin Murdock udvarol neki - tudta meg a Star magazin.

Az ifjú a Dole Food Company örököse, s nagyon úgy fest, hogy nem első heteiket töltik együtt Avrillal.

A lap értesülései szerint már Hawaii-on is turbékoltak, de Justin lakása szolgált legtöbbször a titkos találkák helyszínéül.

Avril Lavigne állítólag még nem akarja, hogy az egész világ értesüljön új kapcsolatáról...

Avril még szereti a férjét - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.