Csörgőkkel csábít Catherine...

Alápörköl a pasiknak a hastáncos Zeta-Jones! - Vadító képek!

Nem mindennapi izgalmakat ígér Michael Douglas felesége - Catherine Zeta-Jones új filmjében vadító hastáncosnő szerepébe bújik, ruháiból pedig ennek megfelelően kifelé...

Jelenetek Catherine Zeta-Jones új filmjéből képgaléria

2008.02.14 11:00ma.hu

Izgalmas szerepben látható Catherine Zeta-Jones legújabb filmjében - A gyönyörű színésznő Houdini szabadulóművész életéről készült történetben alakít egy médiumot, aki bizony erotikus táncával minden férfit a padlóra küld.

Elsősorban persze Houdini-t, akivel vad szerelembe bonyolódik a színésznő...A film az 1920-as évekbe röpíti vissza nézőit, ahol a Zeta-Jones alakította Mary McGrive elcsábítja a magyar származású szabadulóművészt - utóbbit Guy Pearce személyesíti meg.

Sajnos, a filmet még csak Torontóban, a filmfesztiválon láthatta a nagyérdemű, errefelé kissé később érkezik majd meg. Catherine Zeta-Jones erotikus alakításával méltó módon tér vissza a filmvászonra, hiszen mostanában kevesebbet hallhattunk a csinos színésznőről.

Michael Douglas feleségeként Catherine két gyermeket nevel, és korábbi nyilatkozatai szerint nem zárkózik el egy harmadik csemetétől sem. Nála jóval idősebb férje azonban a hírek szerint nem szeretne még egy utódot. A hatvanas éveit taposó színész attól fél, hogy úgysem láthatja már felnőni a gyermekét...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.