Nagy mennyiséggel látták el az orvosok!

Szexért írtak fel gyógyszert a nagymellű Anna Nicole Smith-nek!

Bírósági papírok szerint a véletlen gyógyszer-túladagolásban elhunyt híresség szexuális kapcsolatban állt két orvosával, akik iszonyatos mennyiségű gyógyszerrel látták el halála előtt.

Óriási mellei voltak- Dögös képekben Anna Nicole Smith! képgaléria

2009.09.25 18:30ma.hu
Egykor gyönyörű nő volt!

Több napilap is megszerezte azokat a bírósági papírokat, amikben annak a nyomozásnak a részleteit taglalják, amit a 2007-ben elhunyt egykori playmate és színésznő Anna Nicole Smith halálának ügyében indítottak, és aminek középpontjában egykori ügyvédje, Howard K. Stern, az orvosa, Sandeep Kapoor, valamint pszichiátere, Khristine Eroshevich áll.

A nyomozás során kiderült, hogy a Smith valószínűleg intim kapcsolatban állt az őt gyógyszerrel ellátó orvossal és pszichiáter doktornőjével.

Ráadásul mindketten túl nagy mennyiségben írták ki azokat a gyógyszereket, amik valószínűleg a túladagoláshoz vezettek Krhistine Eroshevich pszichiáterrel állítólag több közös meztelen fotó is készült, Sandeep Kapoorral való viszonyát pedig egy videóval próbálják bizonyítani. Egyelőre mindkét orvos tagad, ahogy azt sem ismerik be, hogy az ő hibájukból halt volna meg a híresség. Sorsukról a bíróság dönt majd.

A Los Angeles Times szerint halála idején Smith-nek kilenc különböző névre összesen negyvennégy gyógyszer volt kiírva.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.