Amber Heard meztelenül csinálta

Szex a filmvásznon: Pucéran vonaglott a szőke színésznő!

Levetkőzött a kamerák előtt és teljesen pucéran dobta magát az ágyba az Informers című film forgatásán Amber Heard.

Szex a filmvásznon: Amber Heard pucérra vetkőzött! képgaléria

2009.08.28 12:40ma.hu

A szőke színésznő bevállalta - A Pálmák árnyéka, a Dögölj meg édes és az Ananász Expressz sztárja szexjelenetben is feltűnik a The Informers című produkcióban.

Amber Heard nem szégyenlős

Amber Heard meztelenül dobja be magát, s talán ez a Bret Easton Ellis-regény alapján készült film egyik legizgalmasabb részlete.

A színésznő a kebleit teljes egészében, alsó tájékát azonban csak sejtelmesen mutatja meg, de azért van mit látni, főleg ha egy kicsit lassítunk is a filmen...

A 25 éves szépség általában kissé túlfűtött ifjú hölgyeket személyesít meg a filmvásznon. 2004-ben a Péntek esti fényekkel indított, majd jött két évvel később az Alpha Dog és a többi kecsegtető szerep.

Természetesen modell szerepben is megcsodálhatták tökéletes testét a férfiak. A Jane és a Maxim magazin felkapott címlaplánya volt.

Két előzetes, csak felnőtteknek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.