Gyűrött volt az énekesnő arca és kiütötte magát!

Ez már tényleg ciki! Ismét szörnyen részeg Jessica Simpson!

Jessica Simpson és barátai megint belevetették magukat az éjszakai életbe! A szőke énekesnő Ken Pave 56. születésnapját ünnepelték és megint leégette magát azzal, hogy részegen fotózták le!

Jessica Simpson már sokadszorra hulla részeg a nyilvánosan! képgaléria

2009.08.10 17:15ma.hu
Nem tudott magáról a részegség miatt

Jessica Simpson nem találja önmagát, mióta szakított Nick Lachey-vel, és mint tudjuk, ez sem mostanában volt. És bizony már sokadszorra égette le magát részeg és ciki állapotban...

Buliról bulira jár, most éppen a Los Angeles-i Beso bárjából távozik Ken Paves-szel nem túl jó állapotban...

A lány tényleg nagyon ossz lelki állapotban, lehet, hiszen szinte minden héten hallunk róla hasonlóan cikis sztorikat és látunk róla részeg fotókat…többek szerint szakítása viselte meg Tony Romoval, de ezt magának köszönheti!

Jess ugyanis túlzottan sürgette az eljegyzést barátjánál és állandóan eljegyzési gyűrűért könyörgött neki. A focista állítólag megunta, hogy a szőkeség folyton a megállapodást sürgette nála.

- „Úgy gondolta, hogy tavaly karácsonyra megkapja. Aztán, hogy szilveszterkor végre gyűrűt húz az ujjára. És amikor Valentin-napon sem történt meg, a hangulat robbanásig feszült közöttük. A születésnapja előtt egy nappal Tony figyelmeztette Jessicát, hogy még nem készült fel a gyűrű vásárlásra. Nagyon nagyot vitatkoztak, és Tony inkább kidobta.” – tette hozzá a névtelen.

Pocakosodik? Jessica nagyon elhízott az elmúlt időszakban!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.