Látszatházasságot kötött a francia elnök?

Kérlelő sms-t akart írni Sarkozy exnejének az új esküvő előtt! - Képek

Ha visszajössz, mindent lemondok - a Le Nouvel Observateur című francia hetilap online kiadásának csütörtöki értesülése szerint ezzel a szöveggel küldött volna SMS-t Céciliának, ex-feleségének Nicolas Sarkozy francia elnök, alig nyolc nappal Carla Bruni volt olasz topmodellel kötött új házassága előtt...

Képekben Sarkozy és Bruni nyaralása képgaléria

2008.02.08 10:00MTI

"Ha visszajössz, mindent lemondok": a Le Nouvel Observateur című francia hetilap online kiadásának csütörtöki értesülése szerint ezzel a szöveggel küldött volna SMS-t Céciliának, ex-feleségének Nicolas Sarkozy francia elnök, alig nyolc nappal Carla Bruni volt olasz topmodellel kötött új házassága előtt.

A nouvelobs.com honlap nem közli, honnan származik az állítólagos SMS-sel kapcsolatos információja, de hangot ad abbeli feltételezésének, hogy az elmúlt hetekben, egészen házasságáig Sarkozy figyelmének középpontjában voltaképpen az exfeleség állott, csak nem lehet tudni, mennyi volt tetteiben a bosszú és mennyi Cécilia provokálásának szándéka.

A feltételezés alátámasztására az írás olyan tényekre hivatkozik, mint hogy Sarkozy ugyanolyan jegygyűrűt vásárolt új feleségének, mint korábban Céciliának, továbbá hogy az elnök Carlával a jordániai Petrába utazott, oda, ahová korábban Cécilia először kirándult Richard Attias-al, jelenlegi partnerével, valamint hogy Sarkozy Mathilde Agostinellit, Cécilia egyik barátnőjét választotta saját esküvői tanújául.

Mindez, vélekedik a nouvelobs.com, azt bizonyítja, hogy akár a szerelem, akár a gyűlölet formájában nyilvánul meg, Sarkozy számára az igazi megszállottság az a Cécilia volt és marad, akinek esküvője Richard Attias-val a jövő hónapban várható. Ezt támasztja alá az állítólagos SMS is, amelynek szövegét idézetként közli a honlap.

Sarkozy a nouvelobs.com szerint nem kapott választ. A honlap írása szemtanúkra hivatkozva hozzáfűzi, hogy az Elysée-palotában lezajlott szombati esküvő alatt államfő nem tűnt olyan boldognak, amint azt gondolni lehetett volna, sőt amikor átadták neki láttamozásra a ceremóniáról beszámoló közleményt, idegesen kijelentette: "Nem kell kommüniké, a sok hülye, semmi dolgom velük!"

Az államfőt környezete most le szeretné beszélni arról, hogy magával vigye Carlát Guyanába, ahol Sarkozy a nagy nyilvánosság előtt korábban egy időre kibékült előző feleségével, Céciliával (azt követően, hogy jóval a francia elnökválasztási kampány előtt az asszony elköltözött tőle). Mint ismeretes, Sarkozy megválasztása után a Céciliával kötött házasság végleg felbomlott, októberben hivatalosan is elváltak.

Az elnök munkatársai azonban nem merik nyíltan szóba hozni neki ezt a témát. "Ezekben a kérdésekben begubózott, senkire sem hallgat, sőt ennél is rosszabb: semmit sem akar hallani" - mondta a nouvelobs.com szerint Sarkozy egyik bizalmasa.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.