Charlotte Gainsbourg nem szégyenlős...

Képek felnőtteknek - Pucér strandoláson kapták a Cannes-i filmfesztivál nyertesét!

A napokban nagy öröm érte a csinos Charlotte Gainsbourg-ot - Ő kapta Cannes-ban a legjobb színésznőnek járó elismerést. Pucéran lekapott testét a kritikusok talán nem, a pasik azonban minden bizonnyal díjazzák!

Charlotte Gainsbourg meztelenkedett a strandon! képgaléria

2009.05.27 10:30ma.hu

Charlotte Gainsbourg kapta a napokban a Cannes-i filmfesztivál egyik rangos elismerését.

Az Antikrisztus című, Lars von Trier-filmben nyújtott alakításáért neki nyújtották át a legjobb színésznőnek járó díjat.

Charlotte Cannes-ban: ő lett a legjobb színésznő

A francia-angol sztárról most igen pikáns képek láttak napvilágot: a jelek szerint a korábban 2 Cesar-díjjal is jutalmazott Charlotte szívesen levetkőzi gátlásait a strandon.

Gondtalanul napozott mindenesetre, a lesifotósnak pedig sikerült megörökítenie mind az alsó, mind pedig a felső testét ruhátlanul!

A színésznőt igen szerénynek ismerik, igen erős önkritikával rendelkezik. Nem hiszi, hogy túlságosan szép; előfordult, hogy egy interjúban értékelte igencsak alul magát.

Charlotte egyébként a színészeten túl az éneklés terén is tehetséges. Kisugárzása és remek hangja tette őt igazán ismertté.

Kedvese Yvan Attal forgatókönyvíró, akitől két gyermeke született, Ben és Alice.

Charlotte Gainsbourg ránk hozza a frászt az Antikrisztusban!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.