Összeesett! Megint sokat ivott?

Képek - Egyre durvább! Életet kellett lehelni a kiszáradt Amy-be!

Ismét orvosi ellátásra szorult az énekesnő, ezúttal St. Lucián - Amy Winehouse az apja távozása után nem sokkal a kórházi ágyon kötött ki, egy bárban töltött éjszaka után!

St.Lucián: Amy a testőrével jár és melleit mutogatja képgaléria

2009.05.04 10:35ma.hu

Bár az utóbbi időben úgy tűnt, javul a huszonöt éves Amy Winehouse állapota, az énekesnő szombaton ismét elájult St. Lucián, ahol a pihenését tölti.

A pletykák szerint Amy megint túlságosan felöntött a garatra - de csak azután, hogy látogatóba érkezett édesapja, Mitch Winehouse elhagyta a szigetet - adta hírül a The Sun.

Amy állítólag újabban a testőrével jár

A lap megírta, hogy Winehouse szóvivője megerősítette: a sztárt kórházba kellett vinni, elmondása szerint azonban kiszáradás miatt.

Amy túl sok időt töltött a tűző napon elegendő folyadék nélkül.

A The Sun-nak nyilatkozó forrás szerint azonban az énekesnő mindjárt egy helyi bárban indított, amikor "szabad lett a levegő".

Az éjszaka a Marjorie's Beach Bar-ban iszogatott, és ennek meg is lett az eredménye...

Persze lehet, hogy ebben az állapotban valóban nem kellett volna napra mennie.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.