Behűtve korbácsol forró vágyakat...

Szexi képek - Jégre tette nedves cickóit a gyönyörű modell!

Jégbe hűtötte magát a dögös Petra Nemcova - Nem tudni, csak trükk-e a helyszín, vagy valóban nekivetkőzött az embernagyságú jégtáblák között, egy biztos, hogy nagyon jól mutat...

Jégbe hűtötte nedves cickóit Petra Nemcova képgaléria

2009.04.24 11:10ma.hu

Szerencse, hogy meztelenül nem tud melléfogni - Ruhában ugyanis olykor kissé nevetségessé teszi magát a gyönyörű alakkal megáldott cseh modell...

A Maxim magazin által a legszebb vegetáriánus hölgyek közé választott Petra Nemcova nem egyszer keltett öltözködésével feltűnést.

Például amikor kivirító sárga bugyiban parádézott egy nyilvános rendezvényen...

Persze tagadhatatlan, hogy külsején nincs mit szégyellnie, de a csomagolást olykor jobban megválogathatná.

Nos, ezúttal nincs rá szüksége, a csodás testű Petrát ugyanis emberes méretű jégtömbök közé parancsolták - mégpedig meztelenül.

A bizarr fotósorozat az amerikai DT magazin számára készült - egy biztos, nehezen vehetjük le szemünket a dögös modell nedves formáiról...

Petra Nemcova egyébként a modellkedés mellett színészkedik és a műsorvezetésbe is belekóstolt.

Emellett szívén viseli a természeti katasztrófák károsultjainak sorsát, és ha teheti, segít rajtuk valamilyen módon.

Sajnos az egyikben személyesen is érintett volt: vőlegénye, Simon Atlee ugyanis meghalt a 2004-ben Thaiföldön pusztított cunamiban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.