A popdíva lelki problémáktól szenved

Britney dilidokihoz jár - képeken az egykori popdíva

Britney Spears menedzsere, Sam Lufti szerint a popdíva lelki problémáktól szenved, és pszichiáterhez fordult - legalábbis erről beszélt talkshow-jában Barbara Walters az ABC amerikai tévécsatornán.

Britney Spears újabb botrányos képei! képgaléria

2008.01.30 08:50MTI

Barbara Walters The View című műsorában hétfőn elmondta, hogy Britney Spears hangulati kilengésekkel és alvási problémákkal küzd. 

Ezek megoldható problémák és Walters feltételezése szerint Spears belevág valamiféle kezelésbe. A műsorvezető azért ilyen jól informált, mert - mint mondta -telefonon beszélt Britney Spears menedzserével, aki "állandóan az énekesnő mellett van".
 
Walters azt is megemlítette: nem lehet biztos abban, hogy a menedzser valóban igazat mondott-e. A 26 éves Britney Spears élete kisiklott az elmúlt egy évben, egyrészt a Kevin Federline-tól való válása miatt, másrészt azért is, mert keserves jogi tusakodás után elvesztette két gyermeke felügyeleti és láthatási jogát. 

Az énekesnő drog- és alkoholproblémákkal is küzd, főként ezért hozott számára lesújtó döntést gyermekei ügyében a bíróság, valamint bizarr viselkedésével sem tette magát szimpatikussá, például alsónemű nélkül fotóztatta magát a nyilvánosság előtt. 

Tovább súlyosbította helyzetét azzal is, hogy számos alkalommal nem jelent meg a Los Angeles-i családügyi bíróságon, amikor a két közös gyermek - a 2 éves Sean Preston és az 1 éves Jayden James - felügyeletéről folyt meghallgatás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.