Női téma

Matematika-képletet találtak, amely megoldja az eljegyzés sikerét

Semmi más nem kell, mint időzítés és jegygyűrű!

2024.02.11 21:18ma.hu

Egy kétezer ember megkérdezésével készült felmérésből kiderült, hogy mi a legjobb módszer a férfiak számára álmaik nőjének megnyerésére. A tanulmány azt javasolja, hogy a lánykérést 68 nap alatt szervezzék meg.

Az Oxfordi Egyetem matematikusa, Dr. Tom Crawford felfedezte a képletet, amellyel biztosítható, hogy a barátnő igent mondjon, ha idén Valentin-napon megkérik a kezét.

Crawford az Asda szupermarketlánc 2000 résztvevővel végzett felmérésének adatait felhasználva egy egytől 100-ig terjedő "lánykérési pontszámot" (S) határozott meg - a legmagasabb pontszám szinte biztos "igent" jelent.

Képlete négy fő tényezőre bomlik:

A vacsora hossza (M)
A javaslat időzítése (T)
A tervezés mértéke (P)
Az eljegyzési gyűrű ára (C)

S = B + 5 (T + M)/2 + 5 (C + P)

Egy ötödik extra tényező (B) -50 és 25 közötti pontszám, attól függően, hogy általában mi történik egy meghitt estén otthon a különleges személy társaságában.

A válaszadók visszajelzései alapján Crawford azt javasolta, hogy aki tutira igen akar hallani, az este 20:06-kor vacsorázzon kedvesével, és a kérdést a főétel és a desszert között tegye fel.

Azt is tanácsolta, hogy költsön két és fél havi keresetet egy szemet gyönyörködtető eljegyzési gyűrűre, miközben nagyjából 68 napot szenteljen arra, hogy felkészüljön a lány ujjára csúsztatni azt.

Crawford a következő tippeket adta arra, hogy biztosan igent mondjon a hölgy:
- mondjon érzelmes beszédet (+8 pont),
- tegye romantikussá a szobát virágokkal és hangulatvilágítással (+7 pont),
- játsszon nyugtató zenét a háttérben (+5 pont).

"Ami a kerülendő dolgokat illeti, a telefonokat tartsa kikapcsolva és tegye el szem elől, ahol gyerek is van, ott szerezzenek bébiszittert és szervezzenek házon kívüli programot, valamint senki sem égesse oda a vacsorát" - javasolta Crawford.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.