Életmód

A kamu köldök az új trend, mutatjuk mi az értelme - videó

Vajon mit akarnak elrejteni az emberek egy ragadós köldökmatrica segítségével?

2023.10.01 11:10ma.hu

Nem kell drága szalonba menni ahhoz, hogy hosszabbnak tűnjön a lábunk. A sminkes szakemberek a műtétnél is megfizethetőbb módot találtak ki arra, hogy "meghosszabbítsák" a lábaikat, méghozzá egy ragadós köldökmatrica segítségével.

Így működik: a rövidebb lábú emberek egyszerűen felragasztják ezt a hamis köldökmatricát az igazi fölé, majd felhúzzák a szoknyájukat vagy a nadrágjukat, hogy elrejtsék az igazi köldöküket. Az interneten egyre népszerűbbé váló technikát bemutató videókat találni, különösen az ázsiai közösségeken belül.

A The Star szerint ennek a "magassági hacknek" egyes rajongói még sminket is tesznek a matrica köré, hogy természetesebbé tegyék azt.

Az eBay-en is kínálják ezeket a "köldöktetováló matricákat". Még olyan modellekről is kínálnak képeket, amelyeken az előtte-utána eredményeket mutatják, azaz hogyan kell használni ezeket a hasra ragasztható matricákat és milyen lesz a végeredmény.

A közösségi média gyorsan az egekig magasztalta ennek a vizuális trükknek az előnyeit. A népszerű TikTok-videókban a felhasználók lelkesen osztják meg, hogy "teljesen odavannak" ezért a hackért, mert a lábuk "tízszer hosszabbnak" tűnik tőle.

Egy másik YouTube-rövidfilmben egy híres dél-koreai tartalomkészítő arról beszélt, hogy ezek a tetoválások már Kínában is sikert arattak, és nagy esélyük van arra, hogy a dél-koreai piacon is nagyot alkossanak, mivel az országban általában gyorsan rácuppannak az ilyen trükkös vírustrendekre.

Bár kissé könnyednek és szórakoztatónak tűnhet, ez a trükk sokkal olcsóbb, mint más lábhosszabbítási módszerek, amelyek közül néhány akár öt számjegyű összeget is meghaladhat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.