Életmód

Nagy-Vargha Zsófia: fontos, hogy az anyák mellett az apák is kapjanak támogatást

Egyre több jelentkezés érkezik a családbarát munkahely címre.

2023.06.19 16:49MTI

Fontosnak nevezte a Kulturális és Innovációs Minisztérium helyettes államtitkára hétfőn Budapesten, hogy a tárca intézkedései az anyák mellett az apákat és a nagyszülőket is elérjék.

Nagy-Vargha Zsófia a Férfiak Klubja szervezésében tartott Vállvetve Apával elnevezésű eseményen üdvözölte, hogy meghonosodott az amerikai eredetű apák napja Magyarországon is.

Azt is fontosnak nevezte, hogy egyre több jelentkezés érkezik a családbarát munkahely címre.

Nagy-Vargha Zsófia megköszönte a Pest Vármegyei Kormányhivatalnak, hogy családbarát munkahelyként szem előtt tartja a családok és a dolgozók érdekeit, és a Vállvetve Apával kezdeményezés mellé állt.

Tarnai Richárd Pest vármegyei főispán elmondta, úgy igazságos, hogy a gyerekek is belelássanak az apukák munkájába, ami a Vállvetve Apával kezdeményezés egyik fő szempontja.

"Az igazság helyreállításának az egyik lehetősége ez a nap, éljetek vele apukatársak!" - mondta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.