Fergie-nek beszólt a hercegnő

Fotók - "Miatta zabáltam!" - A híresség, aki nem bírta elviselni Dianát!

Bár kevesen vannak a világon, akik nem szép emlékeket idéznek fel a tragikus balesetben, fiatalon elhunyt Lady Dianával kapcsolatban, azért akad, aki neki köszönhette szenvedését...

Képekben Sarah Ferguson! képgaléria

2009.03.03 11:05ma.hu

Sarah Ferguson, András herceg egykori felesége valóságos "Diana-diétát" tartott - Nem bírta ugyanis elviselni, hogy a hercegnő csinos és népszerű...

Fergie és Diana - Fotó: Daily Mail

York hercegnője, aki elvált a férjétől, egy interjúban bevallotta: meglehetősen szerencsétlennek érezte magát a körülrajongott Diana mellett.

Nem volt elégedett magával, és emiatt csak még többet evett - úgy érezte, élete egy állandó diéta, az alkoholistához tudta volna hasonlítani magát.

Sarah, vagy ismertebb nevén Fergie nemcsak azért szenvedett, mert semmiképp sem tudott a csinos hercegnő nyomába érni, hanem mert külsejével a lapokban is élcelődtek, nemes egyszerűséggel husinak becézték.

Ferguson pedig, a tükröbe nézegetvén magát el is hitte, hogy csúfolói igazat mondanak. Kifejezetten csúnyának érezte magát, akinek egyetlen előnye a humora.

András herceggel az esküvőn

Sarah-nál feltette a pontot az i-re, amikor érzéseiről beszámolt Dianának.

A hercegnő azonban elmondása szerint csak annyival biztatta, hogy higgye el, még mindig egyszerűbb a dolga, mint neki.

Róla sokat képzelnek és tőle sokat várnak az emberek. Ferguson-nal azonban közölte, őt nem tartják semmire, így nem is kell ilyesmitől szenvednie...

A jelenleg ötvenedik születésnapja felé közelítő Sarah Ferguson azóta túlesett a problémáin és el is vált András hercegtől.

Súlyával még mindig küzd, de mint mondta, mostmár nem esik kétségbe és módjával, de fogyókúrázik: minden nap odafigyel a súlyára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.