Gyász

Három héttel lánya előtt halt meg az apa, miután összetört a szíve haldokló gyermeke miatt

Nem bírta elviselni a fájdalmat, hogy lányánál halálos rákot diagnosztizáltak.

2023.01.23 15:03ma.hu

A 47 éves Angela Courtney arra készült, hogy a karácsonyt 70 éves édesapjával, Tonyval töli, ám számítását keresztülhúzta az élet. Apukája december 14-én halt meg, nem sokkal azután, hogy kiderült, lányánál halálos hasnyálmirigy daganatot találtak. A TUI légiutas-kísérője, egy hatéves kisfiú édesanyja mindössze három héttel később, január 3-án halt meg rákban.

Az apa és lánya közös temetési szertartására a múlt héten került sor a liverpooli Huytonban lévő otthonuk közelében.

A család elárulta, hogy szerintük Tonynak, aki villanyszerelő volt, egyszerűen megszakadt a szíve, miután megtudta, hogy lánya rákos és nem tudta végignézni a halálát.

Angelát a családja úgy jellemezte, mint "az egyik legkedvesebb szívű ember" valamint "gyönyörű lélek". Ám ez sem elég ahhoz, hogy valaki elkerülje az elkerülhetetlent: a hasi fájdalmak és a súlyvesztés folyamatos panaszai ahhoz vezettek, hogy kiderült, valójában rákos volt.

Angela utolsó három hónapját a Marie Curie Hospice-ban töltötte Woolton Village-ben, mielőtt január 3-án családtagjai körében elhunyt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.