Megható történet

Nézze meg a kislány reakcióját, aki megtudta, hogy az édesanyját örökbe fogadták - videó

Egy gyermek világlátása olyan ártatlan és tiszta, mint senki másé, és ez biztosan örömet okoz annak, aki szemtanúja lehet ennek.

2022.10.14 21:39ma.hu

Futótűzként terjedt a videó, amin egy gyermek egyszerű szavai minden erőt magukban hordoznak, hogy ezer sebet begyógyítsanak. Egy új vírusvideó ezt a romlatlan boldogságot mutatta be, a netezőket pedig szeretet töltötte el, amikor szemtanúi voltak, ahogy egy kislány reagált arra a hírre, hogy édesanyja örökbefogadott gyermek.   

A kislány épp kérdezgette édesanyját, aki nyugodtan állt és banánt hámozott: "Ki az anyukád?". A kicsi nem hagyta magát, és tovább kérdezősködött: "Miért Mimi az anyukád?" Az anya gondolkodás nélkül kiterítette az igazságot az asztalra, és elmondta gyermekének, hogy őt örökbe fogadták, és ezért "Mimi" az anyukája. Folytatva a miértek felsorolását, a gyermek ismét feltette a kérdést, amire az anya egyszerűen csak annyit válaszol: "mert az anyukám nem akart engem".

Miközben az anya megpróbálta leegyszerűsíteni az igazságot gyermeke számára, a kislány ártatlan simogatása, amellyel megnyugtatta édesanyját, sok szívet megérintett. A kislány azt mondta: "Én téged akarlak". Egészséges reakciója mosolyt csalt az anya arcára, aki odahajolt, hogy megölelje a kisangyalt. A gyermek ezután édes szavakkal árasztotta el édesanyját, amikor ismét kimondta: "Nagyon akarlak", és hozzátette: "Most már én vagyok az anyukád."

Sokan kiálltak az anya reakciója mellett, és megdicsérték, amiért nem csűrte-csavarta kisgyermeke előtt az életének kemény tényeit. A kislány reakcióját elnézve biztosra vehető, hogy mostantól kezdve az anyát kétszeresen is szeretni fogja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.