Az Osbourne lány elvonóra jár!

Jön Kelly második rehab köre! Már 12 évesen ivott!

Ezúttal második alkalommal cuccolt be Ozzy Osbourne nagyobbik csemetéje a Los Angeles-i klinikára. Az aggódó édesanya egy rádióműsorban elmondta, hogy Kelly pont 30 napot fog bent tölteni.

2009.01.26 16:00rtlbulvar.hu

Sharon mama egyébként még mindig úgy viselkedik, mintha ez lenne az első ilyen eset a családban. 

- " Mit mondhatnék? – kezdte a fájdalmas siránkozását. – " Kelly tisztában van vele, hogy ez az egyetlen esélye a gyógyulásra, mi pedig imádkozunk, hogy ezúttal sikerüljön neki. Nagyon büszkék vagyunk rá, és mindenben támogatjuk." – mondta Osborne asszony. 

Majd hozzátette, hogy nincs is annál rosszabb, amikor a szülőknek ilyen eseménnyel kell szembesülniük. Nevezetesen, hogy gyermekei hamarabb voltak alkoholisták, mint hogy olvasni tudtak volna. 

Sharon bízik benne, hogy minden jóra fordul, és többet nem is szívesen beszélt a lány függőségéről.

Sharon mama és Kelly!

Kelly Osbourne még csak 23 éves, ám tisztességes drog- és alkohol függőségi előélettel büszkélkedhet. A lány már 12 évesen úgy vedelt, hogy felnőtt társai megirigyelték volna. 

Két év múlva, 14 évesen az ópiumra volt rákattanva. Az első elvonó kúrája négy évvel ezelőtt volt. 

A család egyébként most is együtt dolgozik egy új tévé műsoron, bár Osbournék most pihentnek egy kicsit, hiszen Kelly csak csak március elején kezdhet újra dolgozni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.