A sztár ismét beleveti magát a munkába!

Jennifer Hudson készen áll a visszatérésre a tragédia után!

Jennifer Hudson "jól van" és készül a visszatérésre, három hónappal azután, hogy édesanyját és unokaöccsét brutálisan meggyilkolták. Eredetileg már Barack Obama beiktatási ünnepségén is ott szeretett volna lenni, de végül mégis úgy döntött, még vár a nyilvánosság elé lépéssel.

2009.01.20 16:40mellesleg

Viszont a Super Bowl február 1-jei megnyitóján már ott lesz, ő fogja énekelni a himnuszt. Dreamgirlsbeli szereplőtársa, Jamie Foxx szerint nem lehet csodálkozni rajta, hogy Jennifer eltolta a visszatérést. 

Ám hozzátette, hogy a színész énekesnő a történtekhez képest jól van. 

- „Jól van, és vissza akar térni a dolgok sűrűjébe. Jól érzi magát.” 

Mint azt korábban írtuk, sejthető volt, hogy William Balfour követte el a szörnyű gyilkosság-sorozatot: mikor is Jennifer Hudson sógora megölte a színésznő anyját, bátyját és 7 éves unokaöccsét is. 

Tavaly ugyanis október 24-én sokkot kapott az Oscar-díjas Jennifer Hudson nővére, Julia, amikor hazatért a család chicago-i otthonába. Édesanyjukat és fivérüket vérbe fagyva találta a ház padlóján! Saját kisfia, Julian King pedig nyomtalanul eltűnt... 

Az ünnepelt színésznő családtagjait fegyverrel végezte ki a brutális támadó, akinek kilétét már az elején sejtette a rendőrség. Hudson mindössze 7 éves unokaöccse sem került elő élve, a kisfiú szintén lőtt sebetől vérző holttestét egy elhagyatott autó hátsó ülésén találták meg pár nappal később a rendőrök, a város külterületén. 

A gyilkos fegyver is előkerült, éppen a kisfiú holltestét rejtő furgon közelében. Jennifer Hudson sógora, William Balfour eddig is képbe került a nyomozás során, állítólag szemtanúk is látták a fegyverrel a kezében. Október 29-én letartóztatták, azóta is fogságban van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.