Gyermekkorát okolja megfeneklett kapcsolataiért!

Drew Barrymore: Gőzöm sincs a kapcsolatokról!

A színésznő azt állítja, nehezére esik megérteni, miről is szólnak a normális kapcsolatok - mivel neveltetése során nem részesült elöljáró példában.

2009.01.15 14:30mellesleg

Még nagyon kicsi volt, mikor szülei elváltak, és Barrymore szerint ennek nagy része van benne, hogy még nem volt képes megállapodni valaki mellett.
 
- „Igazából sose volt róla fogalmam, hogyan kellene éreznem, viselkednem egy kapcsolatban. A gyerekkorom nem adott számomra képet arról, milyen a boldog családi élet és kapcsolat. Az édesapám szó szerint eszement volt, az édesanyám pedig a barátom. Elvitt magával a klubokba, úgy éreztem, része vagyok ennek a valószerűtlen világnak, bár csak ezt az egyet ismertem.” – mesélte az OK! magazinnak. 

Habár kapcsolatai – köztük két tiszavirág életű házasság is – sorra becsődölnek, a Charlie angyalai 33 éves hősnője nem adja fel a reményt. 

Az Igazi keresésében pedig masszív segítsége van: a barátai, akikre mindig számíthatott, mikor füstbe ment valakivel a románca.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.