A popdíva egy szexfilm-sztárral kavar?

Döbbenet - Madonna új barátja pornósztár?!

Kemény - Néhány héttel azelőtt, hogy összeszűrte a levet Madonnával, a nála harminc évvel fiatalabb modell egy felnőttfilmben szerepelt - írja egy külföldi bulvárlap.

Extravagáns és erotikus: Madonna sokat megmutat! képgaléria

2009.01.12 11:10ma.hu

Bár pár hete még a baseball-sztár Alex Rodriguez-zel hozták össze Madonnát, aki rendszeresen fel is tűnt az énekesnő koncertjein, sőt, állítólag karácsonykor is találkozott az egyébként családjával ünneplő Madonnával.

Jesus Luz - Ő lenne Madonna új pasija?

Úgy tűnik azonban, mindez már a múlté, ugyanis egy ideje egy "izgalmasabb" személy nevét kötik a szőke popdívához!

Állítólag a húszéves brazil modell, Jesus Luz az énekesnő legújabb partnere.

A páros a hírek szerint a W magazin fotózásán ismerkedett meg Rio de Janeiróban, az énekesnő turnéja idején. A hírek szerint Madonnának azonnal szimpatikus lett a jóképű fiú.

Az ötvenéves sztár új hódítása azonban pár héttel találkozásuk előtt még egy pornófilm hőseként vitézkedett - írja a Popcrunch.

Luz egyik mellékszereplője volt a késő esti órákban bemutatásra kerülő brazil sorozatnak. Az alkotás rendezője, Cande Salles szerint Jesus Luz "egyszerűen tökéletes" alakítást nyújtott...

Madonna novemberben vált el hivatalosan is férjétől, a rendező Guy Ritchie-től - már a válását megelőző hetekben is hírbe hozták más férfival, ő volt az amerikai futball-sztár Alex Rodriguez, akinek egyébként Madonnához hasonlóan három gyermeke van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.