Végképp kihajította volt férjét a sztár!

Whitney mégsem drogozta el az eszét!

A '80-as évek szupersztárja volt a fekete bőrű díva, aki nem csak a színpadon, hanem a mozivásznon is bizonyított. De férje, a zűrös Bobby Brown majdnem teljesen tönkretette az énekesnőt, akinek hosszú időbe telt, hogy összeszedje magát.

A brutális férj és az énekesnő házassága képekben! képgaléria

2009.01.09 17:30ma.hu

A család barátai szerint Brown volt, aki szisztematikusan rászoktatta világhírű feleségét a kábítószerekre. Az asszony - egy-egy józan pillanatában - abba akarta hagyni a narkózást, vagy épp elhagyta volna férjét, de a férfi többször is brutálisan megverte.

Csúcsformában!

Nemrégiben ismét együtt látták a párt egy étteremben, nem csoda, ha a rajongók aggódni kezdtek kedvencükért. 

Brown egyszer még azt is mondta egy barátjának, hogy nem kizárt, újra összeházasodnak az énekesnővel! 

Whitney azonban mindenkit megnyugtatott, hogy esze ágában sincs visszamenni Bobbyhoz, csupán lányuk miatt kell tartaniuk a kapcsolatot. –írja a Kiskegyed.

Borzalmas állapotban!

Whitney nem esik vissza kétszer ugyanabba a gödörbe, ahogy mondani szokták. Túl sokáig küzdött a drogokkal ahhoz, hogy most feladja a harcot. Két évvel ezelőtti fotóihoz képest felszedett pár kilót, arca és haja ugyanúgy ragyog, mint annak idején és végre mosolya is a régi. 

Új stúdióalbumán dolgozik, és egyre-másra kapja a felkéréseket. Mi szurkolunk neki!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.