Nagymellű csajok előnyben!

Elindult a vadászat a következő Pamela Andersonra!

Új Pamela Anderson kerestetik! A kutatást a Baywatch legújabb verziójának készítői indították. A helyszín ezúttal nem Malibu, hanem Új-Zéland.

Nézze meg! Pamela általában nem takargatja bájait! képgaléria

2008.12.15 14:30ma.hu

A történet lényege azonban az, mint amit David Hasselhoffal a főszerepben láthattunk.
 
Itt se lesz hiány cicababákban, a New York Post értesülései szerint a készítők nagy erőkkel keresik azt a hölgyet, aki olyan szerepet tölthet majd be a produkcióban, mint Pamela Anderson C.J. Parker piros fürdőrucijában.

Mint azt korábban írtuk, Pamela Magyarországra érkezik, s hetenként virít majd a Comedy Central új sorozatában. A kebelcsoda a Felpolcolva című amerikai produkció hősnőjének szerepét alakítja. A mellbőségét időnként kedvére változtató Pamela Anderson hamarosan ismét betölti a képernyőket. A kebelcsoda egy új sorozat hősnőjeként tűnik majd fel: szerepet kapott a Felpolcolva című új amerikai produkcióban. 

A bútorasztalos apa és pincérnő anya lányaként született kanadai világceleb ezúttal egy olyan lányt alakít, akinek – mily meglepő – mindig meggyűlik a baja a férfiakkal. A negyvenegy éves Pamela Anderson a szilikoniparnak és a plasztikai sebészet fejlődésének eredményeként még ma is olyan, mintha a Baywatchból lépne elő, de a Felpolcolva rendezője és operatőre gondoskodott róla, hogy a melle ne töltse be a képernyőt. 

Azon kívül sok minden más látszik majd még – kiváltképp a többi szereplő feje. Az eredetileg Stacked néven futó sorozat igényes humort és mindenféle nőies vonal bemutatását ígéri, márpedig utóbbiból a Pamela által alakított Skyler nevű könyvárusnak van ám bőven. A kis Pamela világra jöttekor a szülők kaptak egy zsák pénzt, mivel a nagymellű szőke nők e prototípusa napra pontosan éppen Kanada létrejöttének századik évfordulóján született. 

Azóta Pamela is összehozott némi konyhapénzt, s a producere sem sajnálta tőle a gázsit, ami a mély dekoltázsnak és a kebelszerepeltetésnek sokkal inkább dukál, mint színészi képességeinek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.