A Reszkessetek betörők sztárjának tragédiája!

Halálra gázolták Macaulay Culkin nővérét!

A Reszkessetek betörők egykori gyereksztárjának nővére, Dakota Culkin kedd éjszaka szenvedett halálos balesetet, Los Angelesben. A család nem nyilatkozik a történtekkel kapcsolatban.

2008.12.12 15:00ma.hu
Macaulay Culkin

Macaulay Culkin testvérét, Dakotát kedden éjjel 11-kor gázolták el, fejsérülésekkel kórházban szállítottak, majd másnap meghalt. 

A rendőrség szóvivője, Richard French elmondta, hogy a 29 éves nőt akkor gázolták el, mikor lelépett az útra. Egy nappal később halt meg az egyik helyi kórházban, súlyos fejsérülések következtében.
 
- „A sofőr megállt segítséget adni és azonosította is magát. A nyomozók kiderítették, hogy a sofőr nem volt drog és alkohol befolyásoltság alatt. "– nyilatkozta French.
 
A gázoló sofőr ellen nem indult eljárás, mivel szabályosan közlekedett, józan volt és a segítségnyújtást se mulasztotta el. Macaulay Culkin szóvivője, Michelle Bega „borzalmas, tragikus balesetnek” nevezte a történteket, a gyászoló család nem kíván bővebben nyilatkozni. 

Macaulaynak öt testvére van, a 32 éves Shane, a 26 éves Kieran, a 24 éves Quinn, a 21 éves Christian és a 19 éves Rory.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.