Derült égből Martin-babák...

Hoppá: Ricky Martin megmutatta az ikerfiait!

Végre! - Először mutatta meg a nyilvánosságnak béranya szülte fiait Ricky Martin. A People magazinban láthatja a nagyérdemű először Valentinót és Matteót.

Képekben a szexis latin sztár, Ricky Martin képgaléria

2008.12.12 10:50ma.hu - Fotó: People

Nyáron jöttek a világra, de csak most mutatta meg a nyilvánosságnak két fiát Ricky Martin.

A latin sztár pózol a négyhónapos Valentinóval és Matteóval a People magazin címlapján. Az ikerfiúk tündériek, sötét hajuk és kék szemük van.

Ricky Martin augusztus 20-án jelentette be, hogy gyermekei születtek - noha a kicsik ekkor már néhány hetesek voltak.

Béranya hordta ki a két babát, miután az énekes nem az adoptálás mellett döntött...

Egy biztos, a népszerű sztár alapos meglepetést okozott a gyermekáldással! Különösen, hogy Ricky Martin teljesen egyedül gondoskodik a csemetékről.

A People-nek elárulta, persze azért akad némi segítsége, de leginkább ő fürdeti, eteti, altatja a két kicsit. Sőt, már esténként énekel és olvas is Valentinónak és Matteónak.

A Grammy- és Latin Grammy-díjas, Puerto Ricó-i popsztár a kicsik születésekor úgy nyilatkozott, hogy év végéig csak a gyermekekkel kíván foglalkozni.

Azt is említette, hogy hosszú ideig nem fog a nyilvánosság előtt mutatkozni - most tette meg ismét, a fiaival.

Az állítólagos homoszexualitásáról szóló híreket Ricky Martin mostanáig nem erősítette meg és nem is cáfolta. 2005-ben egy interjúban annyit mondott: a szexuális beállítódás mindenkinek a magánügye.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.