Állati!

1000 macskával házasodott össze a fiatal pár

Mármint egymással házasodtak - a macskák csak vendégek voltak a ceremónián, de akkor is ... Videó!

2016.05.20 17:43ma.hu
You Tube screenshot

Egy fiatal kanadai pár merőben szokatlan násznépet penderített maga köré: egy állatmenhelyen fogadtak egymásnak örök hűséget.

Három éves ismeretség után döntöttek amellett, hogy összekötik életüket - a sok közös nevező között, ami összehozta őket, a legnagyobb, hogy mindketten megrögzött állatbarátok.

A pár hölgytagja még 2012-ben bukkant a kaliforniai Cat House on the Kings nevű intézményre egy utazása során. A non-stop üzemelő menhely  már 24 000 macskának és 7000 kutyának adott menedéket.

Annyira meghatotta az ott folyó munka, hogy később, mikor összekerült szintén állatbolond vőlegényével, elhatározta, hogy ott fogják tartani az esküvőjüket.

Az elhatározást tett követte, ezer selyemtalpú macska között mondták ki a boldogító igent.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.