Nemi erőszak

Élőben közvetítette öngyilkosságát a megerőszakolt lány

"Ami most történni fog igen sokkoló, de nem a hírnévért teszem, üzenetet küldök vele" - mondta mielőtt a vonat alá ugrott.

2016.05.12 18:47MTI

Egy francia tinédzser a Periscope nevű telefonos alkalmazás segítségével közvetítette élőben öngyilkosságát, miután megnevezte, ki erőszakolta meg.

A közösségi oldalra felkerült felvétel a lány utolsó pillanatait mutatja, mielőtt egy vonat elé ugrott Párizsban. Ennek során elmondta, hogy nemi erőszak áldozata lett, és megnevezte a férfit is.

A felvételt eltávolította az alkalmazásgyártó, de addig is többezren látták.

"Ami most történni fog igen sokkoló, de nem a hírnévért teszem, üzenetet küldök vele" - mondta, mielőtt a RER C vonat alá ugrott, az Egly állomásnál. Majd elsötétül a kép, és csak azt lehetett hallani, amint a mentést végző szakemberek megpróbálják kiemelni a szerelvény alól.

A rendőrség szerint a lány tette előtt sms-ben tájékoztatta rokonait és családját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.