Szexi bajuszt festettek a szupermodellre!

Heidi Klum a tej-diétára esküszik és meg is mutatta!

A 35 éves, háromgyermekes szupermodell egy hónapon belül immár második alkalommal növesztett csini tejbajuszkát a tápláló italt népszerűsítő Got Milk? kampány kedvéért.

Így készül a tejivós bajusz Heidi módra! képgaléria

2008.11.04 18:00ma.hu
Heidi: A tej fogyasztása fitté varázsol!

Míg előző alkalommal alpesi leánykaként tette le voksát a macska benzin mellett, most dívaként teszi ugyanezt, mintegy azt üzenve, hogy mindegy ki vagy, hol vagy, a tej akkor is nélkülözhetetlen eleme étrendednek.

- "Bármit is teszel, bárhová is indulsz egy pohár tejjel könnyebb lesz!"
- nyilatkozta a szupermodell, aki anyaként is fontosnak tartja, hogy minél többen fogyasszanak tejet. 

- A zsírszegény tej fogyasztása fitté varázsol! Téged és a családodat is! - vallja a modell.

Mint azt már korában írtuk, a német kifutókirálynő számtalanszor elkápráztatott már minket gyönyörű fotóival. Azonban a szupermodell testén egyre sűrűbben fedezhetők fel érdekes jelek.
 
A 35 éves szépségen ugyan alig látszik az idő múlása, azonban tökéletesnek tűnő bőre nem is olyan hibátlan, mint ahogy az látszik. Heidi hibáit egy gyönyörű napsütéses hétvégén fedezték fel paparazzik, mikor is gyermekeivel az egyik Los Angeles-i játszótéren töltötte a napot. 

Fehér bikinije fölött egy fekete inget viselt, mely bizony sokat látatott lábaiból. Térdei tele voltak sebhelyekkel. Kiderült, a szépség munkájának áldozata, azonban nem ez az első alkalom, hogy a kifutón szenved el kisebb-nagyobb baleseteket. Az elmúlt hónapokban Heidi combjai is megsínylették a szakmát. Nagy horzsolások fedezhetők fel a hosszú lábakon, melyeket az Emmy-díj átadáson bárki szemügyre vehetett.
 
A szépség elárulta, Tom Bergeron ejtette le egy reklámparódia közben, így hatalmasat puffant a padlón. A munka során a modell egy tejreklámban szerepelt, alpesi cselédlány viseletben, két copfba kötött hajjal egy tehén fejét simogatta és közben mondta a szöveget. 

Úgy látszik a modeel bátor és szereti a kihívásokat! A mostani képek se semmik róla!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.