Hová lett a mosolygós, fiatal lány?

Képek: Katie Holmes egyre öregebb...

Akik emlékeznek még a pályája elején levő, kislányos bájával hódító Katie Holmes-ra, a mostani képei láttán igencsak meg kell erőltetniük a képzeletüket, hogy felidézhessék...

Katie Holmes egyre öregebbnek tűnik... képgaléria

2008.11.03 10:40ma.hu

Talán csak az arca hasonlít már a régi önmagára - Bár kétségtelen, hogy az is egyre megviseltebbnek tűnik.

Katie Holmes-ról
mostanság szinte csak az autója környékén sikerül lesifotót készíteniük a paparazzóknak, mindehová hozzák-viszik, s a nagy terepjáróba bújik el a kíváncsi szemek elől.

Valaha így is ki tudott nézni a csinos Katie...

A színésznőt ezúttal New York-ban kapták le, a színházból hazamenet - ismét sofőr jött érte -, Katie meglehetősen fáradtnak és unottnak látszott.

Öltözetének kritizálásába, úgy tűnik, lassan már a bulvársajtó is belefáradt, tekintve, hogy Holmes-t egyáltalán nem hatották meg a külsejét froclizó írások.

Pedig való igaz, hogy kislányos báját teljes mértékben elveszítette a sztár, különösen az utóbbi hónapokban - melynek okát sokan a férjében, Tom Cruise-ban látják. A hírek szerint ugyanis ő szerette volna "komolyabbnak" látni asszonykáját...

Katie egyre rövidülő és fiúsabbá váló frizurája azonban nem egy telitalálat, sőt, vidám, színes ruhát manapság már alig látni a sztáron.

Annál inkább feketét, szürkét vagy sötétkéket. A színésznő legtöbbször egyszerű farmerban és pulóverben közlekedik, s ezek közül is azokat a darabokat választja ki, amelyek nemigen előnyösek az alakjára.

A férjéhez képest is magas Katie most is szűk macskanadrágot viselt hosszú kardigánjához, és egy narancsszínű táskát, mellyel talán az összhatást igyekezett feldobni. Nos, nem nagyon sikerült...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.