Talán fel sem ismerénk a modellt!

Fotók smink nélkül: a topmodell Kate Moss teljesen átlagos?

Azt hihetnénk, hogy a sikeres modellről csupán egy-egy átmulatott éjszaka után készülhet ilyen fotó - De sajnos nem, Kate Moss smink nélkül mutat így.

Smink nélkül - Kate Moss nem is olyan csinos? képgaléria

2008.10.31 11:35ma.hu

A szupermodell arca elgyötörtnek tűnik, bőre pedig egyáltalán nem tökéletes - írja a Daily Mail, mely fotókat is közöl a megviselt Moss-ról...

S valóban, az ünnepelt modellt talán fel sem ismerénk az utcán, ha ebben a formában jönne velünk szembe. Profin sminkelt ábrázata és hétköznapi arca között óriási szakadék tátong...

Kate a lányával, Lila Grace-szel - Újra anya lesz?

Valljuk be, Kate Moss azért az egészségéért sem tesz meg mindent.

A modell sajnos nem veti meg a kábítószert, és hatása alól hosszú ideig nem tudta kivonni magát már csak azért sem, mert korábbi kedvese, a drogos Pete Doherty teljesen magával ragadta.

A hírek szerint most újra Jamie Hince-szel jár, akivel pár hete alaposan összekapott.

A sztárról egyébként, akinek már van egy kislánya, újabban azt terjesztik: ismét terhes.

Mindezt arra alapozzák, hogy egy bulin - ahol Kate általában alkoholmámorosan szokott tombolni - csak vizet volt hajlandó inni, és amikor érdeklődtek nála, miért, nem tudott mit válaszolni.

A barátoknak is feltűnt, mennyire nem jellemző rá ez a viselkedés, sőt, a sztár egy ismerőse azt állítja, hogy Moss látványos meg is hízott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.