12 egy tucat

Becsokizott Nyilasi Tibor - kórház lett a vége

A nyílt utcán lett rosszul a focilegenda.

2016.01.14 08:45ma.hu
FB screeshot

A SportTV-ből tartott hazafelé, amikor rosszul lett a nyolcvanszoros válogatott - írja a Bors.

Míg más az ünnepek alatti lakmározásnál bejgélivel vagy töltöttkáposztával eszi túl magát, Nyilasi Tibornak ezt vagy egytucat csokoládészelettel sikerült elérnie.

A focilegenda ma már nevet a történteken, de aznap, amikor rosszul lett, egyáltalán nem volt ennyire derűs. Elmondta, hogy nagyon szereti a csokoládét, szinte "pusztítja, ahol éri." Napközben nem nagyon fogyasztja, de a reggeli futás után be szokott kapni egy-két szeletet. Azonban most kissé túllőtt a célon. Nagyon jólesett nek az édesség, így szinte észre sem vette, hogy lecsúszott vagy 12 darab.

Akkor vette észre, hogy baj van, amikor szédülni és émelyegni kezdett, s annyira rosszul lett, hogy a lakásától nem messze rohammentőt kellett hívni hozzá.

A kórházban először valami komolyabb bajra gyanakodtak, de szerencsére hamar kiderült, hogy az extra dózisban bevitt csokoládé a ludas.

Négy napot töltött bent, alaposan kivizsgálták. Nyilasi Tibor elmondta, hálás az orvosoknak, és egy jó ideig biztosan nem eszik csokit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.