Drasztikus külsővel jelenik meg az örökösnő!

Meghökkentő! Paris Hilton a szado-mazora bukik?

Paris Hilton érdekes átalakuláson megy keresztül. Mostanában mintha felhagyott volna a kislányos, areanyos rózsaszín ruhák viselésével, és inkább komorabb, drasztikusabb külsővel jelenik meg!

Szexi képek! Paris egy szál semmiben! képgaléria

2008.10.21 19:30ma.hu
Szado-mazo stílusban a cuki Paris!

Paris új stílusa: tetőtől talpig feketében, erős sminkben. Az énekesnő legújabb filmjében alakított hasonlóan sötét figurát, lehet hogy épp ez inspirálta őt, hogy ezentúl elhagyja a rózsaszínt és a pinket és átváltson feketére! 

Paris egy új musicalfilmben, a Repo! The Genetic Operában mutatja meg énekesnői, és korábban kétségbe vont színészi képességeit. A napokban látott napvilágot az a kis klip, amelyet az Amerikában novemberben mutatásra kerülő, Repo! The Genetic Opera című filmből vágtak ki. 

A három perces részletben többek között feltűnik Paris Hilton is, aki úgy fest, hogy nem képes belelátni: megbukott albuma, és a Viasztestekben nyújtott színészi alakítása után nem célszerű egy olyan szerepet elvállalni, amely éppen a kettő ötvözete.

Ismét feketében!

Parisról nemrég még az is kiderült, hogy egyszerűen imádja Madonnát! A szőkeség szerint az 50 éves popsztár nem csupán profi előadóművész, de csodaszép nő is. 

- Imádom Madonnát! Olyan sikereket akarok elérni, mint ő. Csodálom benne, hogy mindig tud újat mutatni, nagyszerű művésznek tartom. Ráadásul nagyon inspiráló a zenéje - sorolta a Hilton-lány az érveket.

- Ragyogóan néz ki, alig tudom elhinni, hogy már ennyi ideje a szakmában van - áradozott Paris, aki bizonyára fájlalja, hogy Madonna nem indult legújabb valóság howjában, melyben Paris Hilton legjobb barátnőjét keresik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.