Jó sok pénzt zsebelhet be a sztár!

Rekordgázsit kaphat Depp A Karib-tenger kalózai 4-ért

Nem kevesebb, mint 59,2 millió dollárt fog besöpörni a hírek szerint Johnny Depp Jack Sparrow kapitány megformálásáért A Karib-tenger kalózai közelgő negyedik részében.

Képek Johnny Depp kalózkodásáról! képgaléria

2008.10.10 10:00ma.hu

A színész ezzel rekordot dönthet, hiszen amennyiben valóban megkapja a fent nevezett összeget, ezzel ő lesz az egy filmért legjobban fizetett hollywoodi színész. 

Az eddigi csúcstartó Tom Hanks, aki A Da Vinci-kód most készülő folytatásával, az Angyalok és démonokkal 53,65 millió dollárt keres. 

Egy bennfentes nyilatkozata szerint az anyagilag rendkívül sikeres Karib-tenger kalózai-filmeket gyártó Disney stúdió bármekkora összeget kifizetne Deppnek, csak hogy elvállalja a szerepet.

"A franchise-nak egyedül Johnny Depp számít. Jack Sparrow karaktere és az őt megformáló sztár nélkül egyszerűen nem tudják megcsinálni a következő Karib-tenger kalózai-filmet" - mondta a jólértesült forrás a Daily Mail nevű brit lapnak. 

"Az első három film összesen 2,7 milliárdot hozott a mozipénztárakban, szóval nem meglepő, hogy a Disney fejesei azt akarják, hogy Depp visszatérjen, és ennek érdekében bármekkora összeget hajlandóak kifizetni" - tette hozzá. 

Az viszont már szinte biztos, hogy az Elizabeth Swannt játszó Keira Knightley nem tér vissza a negyedik részre, ahogy az is valószínűtlen, hogy Orlando Bloom újra eljátssza Will Turnert. 

"Úgy gondolom, mindez csodálatos volt és nagyszerű lehetőség a számomra, a filmek pedig rendkívüliek és igazán szerencsésnek tarthatom magam, amiért részt vehettem ebben az egészben, de nem. Azt hiszem, az én kalózkalandjaimnak vége" - nyilatkozta nemrégiben Knightley.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.