Szinte kicserélték az egykori nemtörődöm sztárt!

Képek: Britney-t alig eresztették el a gyerekek!

Valóban gyökeres változáson ment keresztül Britney Spears! A popsztár a minap egy iskolába látogatott el New York-ban, ahol - mondani sem kell - óriási izgalommal várták kis rajongói.

Britney Spears megörvendeztette a kisiskolásokat! képgaléria

2008.10.02 10:00ma.hu

Nemcsak gondos édesanya lett, de ma már örömmel keresi a gyermekek társaságát az egykor depressziós, nemtörődöm énekesnő!

Britney Spears az utóbbi időben nagyon megváltozott. Mint akit kicseréltek: külseje végre valóban a régi, mosolygós és optimista, két kisfiával pedig - akik jelenleg is apjuknál, Kevin Federline-nál nevelkednek - annyit időt tölt, amennyit csak tud.

Britney fotózkodott rajongóival - Fotó: Daily Mail

Mi sem bizonyítja a pálfordulást jobban, mint hogy Britney a minap még egy iskolalátogatásra is vállalkozott.

New York-ban jelent meg az egyik bronxi intézményben, ahol kis rajongói már fülig érő mosollyal várták.

Mindenki az énekesnő köré sereglett - Britney addig gyakorlatilag el sem mozdulhatott, amíg mindenkinek nem jutott autogramm és legalább egy közös fotó...

Spears-ne nyoma sem volt a korábbi levertségnek, elkeseredettségnek. Ráadásul manapság ízléses ruhákban jár - ez korábban aligha volt jellemző...-, és ezt most is bizonyította.

Britney egyébként azért is érkezett New York-ba, hogy új dalát, a Womanizer-t népszerűsítse.

Vadonatúj albuma, melyen ez a szám is szerepel majd, várhatóan december elején jelenik meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.