A sztár a furcsa szemüvegekre van rákattanva?

Friss fotók! Britney Spearst ismét csúnya szemüvegben kapták le!

Az egykori popkirálynő és tinisztár Britney Spears nagy fogyásáról és visszanyert karcsúságáról írnak a lapok mostanában! A soványságon kívül a róla készült legújabb fotókon ugyanolyan "bogárszemre" hasonlító napszemüvegben láthatjuk mint néhány nappal ezelőtt! A díva úgy látszik erre van rákattanva!

Bogárszemüveg és szuperkarcsúság! Britney új külseje! képgaléria

2008.09.25 17:20ma.hu
Britney és a hatalmas szemüveg!

Legutóbb akkor kapták le a sztárt, amikor testőrével vásárolgatott, és ugyanolyan vékonynak tűnt, mint legutóbb! 

A két gyermekes anyukának ezúttal tényleg sikerült a fogyás! De mi a helyzet ezzel az óriás napszemüveggel? Véleményünk szerint a Britney által oly kedvelt és gyakran hordott szemüveg igencsak furcsán áll neki!

Legutóbb is ebben a szemüvegben láthattuk!

Britney nemrég az OK! magazinnak mesélt fogyásáról és az őt ért változások titkairól. 

- Olyan egészséges vagyok, mit még soha! – lelkendezett a sztár. – Teljesen lemondtam a cukorról, még gyümölcsöt és gyümölcslevet sem iszom, hiszen ezekben is sok a szénhidrát. Általában csirkéből, lazacból és rizsből áll a napi menüm. Desszertnek néha elfogyasztok egy avokádót. 

Az énekesnő diétája nem betarthatatlan. Trénere ezerkétszáz kalóriát engedélyez neki naponta, de kikötötte, hogy ennek legalább a fele fehérjéből álljon. 

– Azt hinné az ember, hogy ez rettentően kevés, de nem. Ha megfelelő ételeket eszünk, akkor nagyon laktató tud lenni – állítja Britney. 

Az egészséges étkezés mellett a rendszeres mozgás is a sztár életének részévé vált.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.