Ivott és villantott a színésznő!

Ciki fotók: Ajjaj - Mischa Barton részegen lóbálta pucér mellét!

Rendszeres vendége minden valamirevaló partinak a csinos Mischa Barton - A színésznő azonban a jelek szerint az italt sem veti meg, és ilyenkor érdekes dolgokat művel.

Upsz! Mischa Barton részegen kivillantotta a cicit! képgaléria

2008.09.19 10:41ma.hu

Nem viszi annyira túlzásba, mint egykor a kolléganői, Britney Spears és Paris Hilton - De be kell vallani, Mischa Barton is szívesen rúg ki a hámból.

A csinos színésznő ezúttal a Londoni Divathét résztvevőjeként bújt ki kissé a bőréből!

Mischa itt még nem sejtette, hogy gond lesz...

A sztár - hangsúlyozva, hogy ő bizony angol -, a brit zászló színeiben játszó, laza ruhában jelent meg, amit azonban később sajnos kis híján elveszített!

Mischa a képek tanúsága szerint "kissé" becsiccsentett, és bár az autóig még eltalált hazafelémenet, a beszállás már külön művészet volt számára.

A mélyen dekoltált, középen egy laza övvel összefogott ruha pedig egyszerűen megadta magát, és a sztár formás idomai kibuggyantak a textil alól!

Miss Barton észhez tért, sietősen kapkodta össze magán a rucit, ám akkora már villantak a vakuk...

A jelek szerint a dolog kissé megviselte a színésznőt, aki a cicivillantást követően zúgó fejjel magába roskadt a kocsiülésen...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.